FB
Twitter
99% POLECA NA ALLEGRO
Użytkownik Akustrefa_pl
99,2% kupujących poleca tego sprzedającego
Zgodność z opisem
Ocena 1/5
5,0
Obsługa klienta
Ocena 1/5
5,0
Średnia z 1623 ocen sprzedaży
Darmowa dostawa od 100 zł
Szukaj
Panel klienta
0SchowekSchowek0,00 zł
Twój schowek jest pusty
0KoszykKoszyk0,00 zł
Twój koszyk jest pusty ...
wszystkie kategorie
Strona główna » Opinie o akumulatorach » Akumulatory Maxgear opinie

Akumulatory Maxgear opinie

Data dodania: 31-07-2019Wyświetleń: 7277
Akumulator jest bardzo ważną częścią każdego samochodu. Dlatego dla wszystkich kierowców istotne jest, aby był on niezawodny i sprawdzał się nawet w trudnych warunkach. Nie zawsze można jednak dobrze ocenić jakość danego urządzenia tylko na podstawie informacji dostarczonych przez producenta. Właśnie z tego powodu powstała kategoria "Akumulatory opinie". Jak sama nazwa wskazuje, możecie się na niej zapoznać z recenzjami poszczególnych akumulatorów napisanych przez innych użytkowników.
 

Akumulatory Maxgear opinie


Jakie są wasze opinie dotyczące użytkowania akumulatorów marki Maxgear? Podzielcie się z nami i innymi użytkownikami swoimi doświadczeniami, będziemy wdzięczni za każdą opinię o akumulatorach Maxgear.
Komentarze (9)
Marek13-11-2019 13:13:48
Kupilem akumlator marki maxgear do diesela 2 .0 litrowego na poczatku lipca 2019 r jak bylo cieplo zapalal normalnie .pod koniec Pazdziernika jak byly przymrozki minus 3 stopnie to strasznie slabo krecil byl w pelni naladowany i na noc klema zdjeta .mimo mocy podanej na akumlatorze 75 ah 750a. Boje sie nadchodzacej zimy .nie polecam tej marki.
marcic21-01-2021 9:09:08
Dokładnie gówno jakich mało po dwóch latach padł trzymać się z daleka od marki maxgear
Mateusz14-07-2021 17:17:27
Kupiony latem 2020 po zimie stania w nie używanym aucie ledwo kręci diesla 2.5 a w czasie zimy ładowany był przy spadku napięcia poniżej 12v. Nie polecam
Kardynalek31-12-2021 1:01:10
Co tu dużo mówić zdjęcia film mówi wszystko w temacie 1roczny akumulator a gwarancja ???????? nigdy się nie uda . https://youtu.be/kUIvZCXbqOk
Markopolo20-08-2022 18:18:54
Handluje samochodami powiem szczerze że na 10 akumulatorów, może jeden nadaje się po dwóch miesiącach na cokolwiek, oddając na gwarancję dowiaduje się że akumulator nie naładowany, tylko szkoda że nie chce się ładować... Nie polecam.
Zenon z lasu 23-08-2022 20:20:48
Akumulator do dupy szkoda wydawania kasy wytrzymał 2 zimy nie za często jeżdżone i niby prąd trzyma a nie ma mocy.W busie mam bosch ze srebrem i to 5 sezon i to jest to.
Sigi06-09-2022 12:12:33
Moj ma już 13 lat,dopiero ostatnio drugi raz ladowany
wojtex018-11-2022 18:18:33
Omijamy kagery, maxgeary, gigawaty, taniego jenoxa i inne wyssane z palca nazwy. Bierzemy to co sprawdzone. Banner, yuasa, moll, varta, centra, exide, bosh, akcel, westa forse,amega, topla, lub min zap ale AGM. Zwykłe to dla tych co chcą mieć ale nie chcą wydawać, EFB niby lepsze ale...Tylko AGM ma min 6 do 9 lat przewidzianego użytkowania i może pracować niedoładowany i będzie odpalać.
Luki22-11-2022 10:10:24
Mój ojciec kupił go w listopadzie 2022 i wytrzymał 5 dni dzis jedziemy po zwrot pieniędzy lub zamiane

Przejdź do strony głównejWróć do kategorii Opinie o akumulatorach
UTRAI
Prostowniki Volt Polska
Wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies) oraz podobne technologie w celu świadczenia usług, dostosowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Możesz zawsze wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia.
Regulamin oraz Politykę prywatności i cookies
Akceptuję REGULAMIN oraz POLITYKĘ PRYWATNOŚCI I COOKIES