FB
Twitter
100% POLECA NA ALLEGRO
Użytkownik Akustrefa_pl
100,0% kupujących poleca tego sprzedającego
Zgodność z opisem
Ocena 1/5
5,0
Obsługa klienta
Ocena 1/5
5,0
Koszt wysyłki
Ocena 1/5
4,9
Średnia z 100 ocen sprzedaży
Darmowa dostawa od 500 zł
Szukaj
Panel klienta
0Schowek Schowek0,00 zł
Twój schowek jest pusty
0Koszyk Koszyk0,00 zł
Twój koszyk jest pusty ...
wszystkie kategorie
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marek
  • Data napisania recenzji: 14-04-2021
Bardzo szybka dostawa, można kupić taniej, ale za to wszystko bezproblemowo!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 24-03-2021
Bez problemów, szybko i sprawnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: GRZEGORZ
  • Data napisania recenzji: 05-03-2021
Wszystko w porządku
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 09-02-2021
Zdecydowanie polecam . Profesjonalne doradztwo. Świetny dobór produktów. Wysylka w pełni bezpieczna. Zdecydowanie tak.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zeon
  • Data napisania recenzji: 21-01-2021
Szybko i sprawnie.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Max
  • Data napisania recenzji: 11-01-2021
Produkt który zamówiłem w 100% zgodny z opisem.Opakowanie i b.szybka dostawa spowodowała że jestem bardzo zadowolony! Firma godna polecenia!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bartosz
  • Data napisania recenzji: 21-12-2020
Profesjonalizm w każdym calu!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Łukasz
  • Data napisania recenzji: 19-12-2020
Polecam, szybka wysyłka, dobre ceny !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 02-11-2020
Profesjonalna i zarazem sympatyczna obsługa a do tego bardzo przyzwoite ceny oferowanych produktów. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Greg
  • Data napisania recenzji: 29-10-2020
Szybka realizacja. Towar zgodny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Akustrefa Joanna Juszczak
      Newsletter
      Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.
       
      Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych
      Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowych na wskazany przeze mnie adres e-mail
      PayU
      Copyright © 2021 Akumulatory - Prostowniki - Ładowarki | Akustrefa.pl
      Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, rozpowszechnianie części lub całości bez zgody wydawcy zabronione. All Rights Reserved
      Wykorzystujemy ciasteczka (ang. cookies) oraz podobne technologie w celu świadczenia usług, dostosowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkowników oraz w celach statystycznych i reklamowych. Możesz zawsze wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach przeglądarki. Korzystanie z naszego serwisu bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że cookies będą zapisane w pamięci urządzenia.
      Regulamin oraz Politykę prywatności i cookies
      Akceptuję REGULAMIN oraz POLITYKĘ PRYWATNOŚCI I COOKIES